Onze 10e verjaardag vieren we met een nieuwe T-shirt collectie

Misschien heb je het al ergens mee gekregen. Maar dit jaar bestaan we 10 jaar! En hoe kunnen we dat beter vieren dan met nieuwe T-shirts? Precies! Zeer binnenkort komen we dus met een nieuwe collectie. De komende weken zullen we je daar meer over vertellen. En ook leuk: we gaan T-shirts weggeven. Want wie jarig is, moet trakteren!

Schooltjes

De afgelopen 10 jaar hebben we met verschillende Indonesische schooltjes samengewerkt. Ons verhaal begon op Lombok, waarna we op Flores terecht kwamen om tenslotte te eindigen op West-Java. We hebben er, samen met de scholen, voor gezorgd dat er meer lokalen, beter lesmateriaal en goed opgeleide leraren kwamen.

T-shirts

Dit alles konden we realiseren door een T-shirtlijn op te zetten. Op die T-shirts verwerken we tekeningen die gemaakt zijn door de leerlingen van die Indonesische basisschooltjes. En de opbrengst ervan gebruikten we om de schooltjes naar een hoger plan te trekken. De allereerste T-shirts werden ontworpen door grafisch ontwerper Edward Ouwerkerk. Later haakten vele Nederlandse creatieven als Stefan Da Costa Gomez, Lennart Schuurman, Corinne van de Bulk, Nozzman, Ingrid van de Lugt en Lauren van der Kolk aan.

Internationale designers

Onze laatste collectie verscheen in 2014. Deze werd volledig ontworpen door internationale designers – waarbij zij uiteraard weer gebruik maakten van Indonesische basisschooltekeningen. Dit waren Kate Gibb, Marguerite Sauvage, Dan Page, Ana Benaroia, Cecilia Carlstedt, Billie Jean, David Despau, Frida Wannerberger en KT Smail.

2018 collectie

Binnenkort lanceren we na 4 jaar tijd eindelijk weer een nieuwe collectie. De lijn die we in 2014 ingezet hadden, zetten we in deze collectie voort door met internationale kunstenaars en illustratoren te werken. In de komende weken zullen we iets meer van de sluier oplichten. Wil je die updates niet missen? Meld je dan nu meteen aan voor onze nieuwsbrief! Want dan mis je niet alleen die updates, maar krijg je automatisch een berichtje wanneer we onze nieuwe T-shirt collectie lanceren!

T-shirt winnen

Door je op onze nieuwsbrief te abonneren, verzeker je je er niet alleen van dat je als één van de eersten van onze nieuwe collectie op de hoogte gebracht gaat worden. Je maakt ook nog eens kans op een gratis Face This T-shirt van voorgaande collecties! Dus meld je snel aan, en wie weet win jij één van de vele Face This T-shirts die we alleen deze maand (mei) weg gaan geven.

 

Total
72
Shares

Meer inspiratie?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*